Darth Vadertől Harry Potterig - 2005-ös mozielőzetes

2005.01.24. 6:01

Charlie and the Chocolate Factory
Rendező: Tim Burton
Szereplők: Johnny Depp, Freddie Highmore, Helena Bonham Carter
Az év egyik legígéretesebb visszatérése lehet Tim Burton rendező és Johnny Depp újabb közös munkája. Az Ollókezű Edward, Az Álmosvölgy legendája és az Ed Wood egytől egyig remekművek voltak, így magasak az elvárások Roald Dahl regényének megfilmesítésével kapcsolatban.

Forrás: UIP Dunafilm

Előrezgés: Willy Wonka, a csokoládégyáros története a nyár kiemelkedő családi mozija lesz, sőt a 2006-os díjak egyik esélyese is. Johnny Depp azt nyilatkozta, hogy a jövőben olyan filmeket szeretne forgatni, amelyeket a gyermekei is élvezhetnek majd (a Félelem és reszketés Las Vegasban például nem tartozik ezek közé), az Én, Pán Péter után ez egy további lépés ebben az irányban. Szereplőtársa mindkét filmben a 12 éves született tehetség, Freddie Highmore.
Bemutató: július
Az idei...: A Grincs?

+ + + + +

Elektra
Rendező: Rob Bowman
Szereplők: Jennifer Garner, Goran Visnic
A nagy sikerű Alias televíziós sorozatból a szélesvászonra importált szépség Ben Affleck idióta képregényhősének, Daredevilnek az oldalán debütált két éve, és a kiemelkedő sikereket egyáltalán nem arató film kapcsán valamely nagyokosnak az az ötlete támadt, hogy a dögös segédmaca karaktere megérdemel egy saját filmet is.

Forrás: InterCom

Előrezgés: A kritikák szerint jobb, mint a Macskanő, de rosszabb, mint a Daredevil, ha valakinek ez a koordinátarendszer mérvadó. Vérzik a szívünk, hogy a lebegtetett Ben Affleck-cameo végül kacsának bizonyult, igaz viszont, hogy Jennifer Garner időközben elfoglalta J.Lo helyét Affleck ágyában.
Bemutató: március 24.
Az idei...: Macskanő?

KAPCSOLÓDÓ CIKK