Darth Vadertől Harry Potterig - 2005-ös mozielőzetes

2005.01.24. 6:01

Mr. és Mrs. Smith (Mr. & Mrs. Smith)
Rendező: Doug Liman
Szereplők: Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn, Adam Brody, Angela Bassett, Keith David
Egy unatkozó házaspár fásult hétköznapjait felturbózza, amikor kiderül, hogy titokban mindketten bérgyilkosok, akiket ezúttal egymás likvidálására béreltek fel. A filmről ez idáig a forgatáson a két főszereplő között szövődött állítólagos románc kapcsán hallhattunk a legtöbbet, amelyre Pitt válásának a híre tette fel a koronát.

Forrás: InterCom

Előrezgés: A világ legszexisebb nője és legszexisebb férfija egy filmben? Mi romolhat el? Bármi, hiszen volt már hasonlóra példa: A mexikói, Túl az Óperencián, Gigli - Gengszterrománc, hogy csak párat említsünk. Angelina ráadásul igazi mozipénztár-méreg, az utóbbi időben 9 buktát sikerült egymás után felhalmoznia. Brad karrierjének abszolút nem tesz jót a válás körüli hercehurca, csak a rendező Doug Limanban (Bárbarátok, Nyomás!, A Bourne-rejtély) bízhatunk, hogy a végeredmény egy dinamikus és szexi akció-komédia lesz.
Bemutató: június-július
Az idei...: True Lies - Két tűz között?

+ + + + +

Csak lazán (Be Cool)
Rendező: F. Gary Gray
Szereplők: John Travolta, Uma Thurman, Vince Vaughn, Harvey Keitel, Danny De Vito
A 10 évvel ezelőtti Szóljatok a köpcösnek! folytatásában a maffiózóból lett producernek (Chili Palmer - Travolta) elege lesz a filmiparból, és a zenészek közt próbál szerencsét. A sok önmagát alakító sztár (pl. Steven Tyler az Aerosmithből vagy Andre 3000 az Outkastből) mellett az igazi attrakció a Palmer új románcát alakító Uma Thurman, akivel utolsó találkozásukkor filmtörténelmet írtak ugyebár...

Forrás: InterCom

Előrezgés: ...amihez viszont kellett egy Tarantino-forgatókönyv is, de az alapanyagot most is Elmore Leonard regénye adja (a Jackie Brown alapjául szolgáló történethez hasonlóan), ami garancia a felhőtlen szórakozásra.
Bemutató: március 10.
Az idei...: Ponyvaregény?

KAPCSOLÓDÓ CIKK