Ezen a héten társadalmon kívül álló elemek lepik el a mozikat. Salma Hayek gyémántrablásra adja a fejét, egy átlagos londoni háziasszony titokban illegális magzatelhajtást végez, az eretneknek kikiáltott Luther fenekestül fordítja fel a középkori világot, a hajléktalan Kern András pedig átveszi az irányítást a krétai luxusszálló felett.

After the Sunset - 2004
Előzetes | Hol/mikor játsszák | Hivatalos honlap

Forrás: InterCom

Miről szól? A hírhedt ékszerrabló páros sikeres akciója után a Bahamákra utazik kipihenni a bűnözőlét fáradalmait, de hogy, hogy nem, épp az ő szigetük felé tart egy vándorkiállítás a világ legnagyobb gyémántjával.

Ki a rendező? A Csúcsformában 1-2 című akcióvígjátékokat jegyző Brett Ratner, akitől utoljára a Hannibal Lecter alakja köré szerveződő trilógia harmadik darabját, a Vörös Sárkány-t láthattuk.

Kik a szereplők? Az ex-007-es Pierce Brosnan játssza a dörzsölt ékszerrablót. Az ír származású színésznek ez a harmadik hasonló témájú filmje a Dupla csavar és a Thomas Crown-ügy után. A tolvajpáros női tagját Salma Hayek alakítja, az Alkonyattól pirkadatig, a Desperado és a Frida sztárja. A levakarhatatlan FBI-ügynök szerpében Woody Harrelsont láthatjuk, aki nemrég a Ki nevel a végén-ben bukkant fel, a pár hete az Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét-ben feltűnő Don Cheadle pedig egy helyi gengsztert alakít, akinek szintén a gyémántra fáj a foga.

Még valami? A film átmenet az akció, a dráma, a vígjáték és a románc között, a hangsúly sokkal inkább a szereplők egymáshoz fűződő viszonyán, mintsem a rabláson van.