Felkerült az internetre a húsvétra várható Nanny Mcphee című családi komédia előzetese. A Lottózsonglőrök rendezőjének filmje egy különös dadusról szól, aki helyreteszi az özvegy Colin Firth ebadta kölkeit. A forgatókönyvet Emma Thompson írta egy sikeres gyermekkönyv-sorozat alapján, és ő játssza a főszerepet is.

A Nanny McPhee című szellemes mesében Emma Thompson varázserejű dadust játszik, aki beköltözik a frissen megözvegyült Mr. Brown otthonába, hogy megzabolázza hét vásott gyerekét. A gyerekek vezére, a legidősebb fiú, Simon, már tizenhét dadust kergetett el, így biztos benne, hogy az új nevelőnővel is könnyedén elbánik. Csakhogy amint Macphee dadus átveszi az irányítást, a kis ördögfiókák kénytelenek észrevenni, hogy rossz magaviseletük ezúttal rövid úton és varázslatos módon ijesztő következményekhez vezet.

A dadus befolyása a család mélyebb problémáira is kiterjed, köztük Brown váratlan és látszólag megmagyarázhatatlan erőfeszítéseire, hogy új feleséget találjon; az uralkodó hajlamú Adeleide néni bejelentésére, miszerint az egyik gyereket magához akarja venni, valamint a szomorú mosogatólány, Evangeline titkos vágyaira. Ahogy a gyerekek lassacskán kezdenek megjavulni, a dadus furcsa külseje is változásnak indul. Az apa és a gyerekek azon kapják magukat, hogy megszerették a titokzatos idegent.

A Nanny McPhee-t a Lottózsonglőrök című vígjátékot jegyző Kirk Jones rendezi, a forgatókönyvet pedig Emma Thompson írta Christianna Brand Nurse Matilda című gyermekkönyv-sorozata alapján. A kétszeres Oscar-díjas színésznő korábban is megmutatta már írói tehetségét, ő jegyzi az Értelem és érzelem, valamint a Fekete angyal című HBO-film forgatókönyvét is. Az apát Colin Firth játssza, aki nemrég a Bridget Jones 2 - Mindjárt megőrülök-ben szédítette a női közönséget. Adeleide nénit Miss Marple megszemélyesítője, Angela Lansbry alakítja, Evengeline szerepében pedig a Trainspotting-ból ismert Kelly MacDonaldot láthatjuk.

A családi vígjátékot húsvét táján, március 25-én mutatják be Amerikában. Az előzetes meglehetősen baljós képei egy sötét házban játszódnak, miközben kint vihar tombol. Kopogtatnak, mire Firth végigmegy a hosszú folyosón, és az üvegajtó túloldalán egy boszorkányszerű alak sziluettje bontakozik ki. Az apa kinyitja az ajtót, és szembetalálja magát a tetőtől talpig feketébe öltözött, nyuszifogú McPhee dadussal.