Megvan a két Párizsba szóló repülőjegy nyertese

2005.04.15. 16:14

Martin Scorsese filmje öt Oscar-díjjal örvendeztette meg alkotóit, az [origo] filmklub Aviátor-játékának nyertesét pedig két darab Párizsba szóló repülőjeggyel tette gazdagabbá. Szerencsés olvasónk április 22-én már indulhat is a francia fővárosába.

Február 24. óta  vetítik a hazai mozik Martin Scorsese öt Oscar-díjjal jutalmazott filmjét, melyet az [origo] filmklub vetítésén hetven szerencsés olvasónk is megnézhetett. Az összesen tizenegy Oscarra jelölt produkció ugyan nem hozta meg a legendás rendezőnek a rég kiérdemelt aranyszobrocskát, de Cate Blanchett Katherine Hepburn megformálásáért elnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó elismerést, és ez a film vitte el a legjobb operatőr, vágás, jelmez és díszlet díját is.

Az Aviátor Howard Hughes mozgalmas, sikerrel és szenvedéssel teli életét dolgozza fel. Leonardo DiCaprio játssza az amerikai milliomost, aki a harmincas években forradalmasította a filmkészítést, a repülőgépgyártást, meghódította Katherine Hepburnt, és sorra döntötte a repülés gyorsasági rekordjait.

Az Aviátor-hoz kapcsolódó nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a C) válasz volt:

Az Aviátor főhősének 26 kamerára volt szüksége a Pokol angyalai című film egyik jelenetének leforgatásához.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A 2005 áprlis 11-i sorsoláson Kanazirev Nikoletta budapesti olvasónknak kedvezett a szerencse. Nyertesünket e-mailben értesítjük a Malév által felajánlott két darab Párizsba szóló repülőjegyátvételének módjáról.

Az indulás időpontja 2005. április 22. péntek 9.35, a gép 12.00-re érkezik a francia fővárosba. Hazafelé április 24. vasárnap 18.50-kor száll fel a repülő, és 21.05-kor landol Budapesten.

A nyereményjegyek kizárólag a megadott időpontra érvényesek, az utazást nem lehet elhalasztani.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK