Brad Pitt és Jennifer Aniston újra összejöttek

2005.03.08. 12:28

Brad Pitt visszaköltözött bájos feleségéhez, Jennifer Anistonhoz. A hollywoodi álompár házassági tanácsadásra fog járni, hogy megmentsék a kapcsolatukat.

Két hónapig sem bírta Jennifer Aniston nélkül a világ legszexisebbnek tartott férfija. Brad Pitt szóvivője január közepén jelentette be, hogy a házaspár négy év után hivatalosan különválik, de a 41 éves sztár most visszaköltözött a közös Beverly Hills-i házba, hogy együttes erővel rendbe hozzák a házasságukat. 

"Együtt szeretnének lenni, de meg kell oldaniuk néhány dolgot. Már a szakítás bejelentése előtt is tervezgették, hogy házassági tanácsadásra fognak járni" - árulta el a párhoz közel álló forrás.

Az elmúlt hónapokban a bulvársajtó tele volt a szakítás miértjét találgató vad pletykákkal, de Pitt ismerőse szerint a baj valódi oka sokkal hétköznapibb volt. Állítólag Bradnek elege lett abból, hogy állandóan a magánéletében vájkálnak. Mivel úgy érezte, hogy mindent elért már a karrierjében, amit akart, vidékre szeretett volna költözni, ám Jennifer nem akart vele tartani.

Pitt februárban April Floriónak, egy amerikai modellnek panaszolta el sérelmeit. A nők kedvencének Jennifer láncdohányzása is szúrta a szemét, és zavarta, hogy a Jóbarátok sztárja legszívesebben állandóan otthon ücsörögne, legfeljebb baráti társaságban, míg ő gyakrabban szeretett volna partikra járni. Pitt mindvégig tagadta, hogy a szakítás hátterében az ellenállhatatlan Angelina Jolie állna, akivel a Mr és Mrs Smith című filmben házaspárt játszottak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK