Ezen a héten az operaház fantomja a mozikban kísért, Travolta pedig ismét Umával ropja. Az aktuális művészfilm-felhozatalból megtudhatjuk, hogyan kerül egy börtönlelkész a gyermekgyilkosság szélére és egy tizenöt éves kisfiú miként érik családapává.

Be Cool - 2005
Képek a filmből | Előzetes | Hol/mikor játsszák | Hivatalos honlap


Miről szól? Chili Palmer megunva a filmproducerkedést, átnyergel a zeneiparra. Módszerei a régiek, gangsta rapperekkel és orosz maffiózókkal szövetkezik, de a gyilkosságtól sem ódzkodik, ha másképp nem megy az üzlet.

Ki a rendező? Az olasz meló-t és a Nincs alku-t is jegyző F.Gary Gray.

Kik a szereplők? John Travolta visszatér az olasz származású nagyvárosi gengszter szerepében, de ezúttal a Ponyvaregény nagy párosának hölgytagja, Uma Thurman is csatlakozott hozzá, hogy egy újabb szédítő táncjelenettel kápráztassák el a közönséget. Danny DeVito, Harvey Keitel, The Rock és Vince Vaughn neve önmagában is garantálná a jó szórakozást, de a filmben a zenevilág sztárjai is képviseltetik magukat, felbukkan Christina Milian R'n'B-énekesnő, André 3000 az Outkastból és az Aerosmith frontembere, Steven Tyler.

Még valami? A Csak lazán, vagyis a Szóljatok a köpcösnek! második része is Elmore Leonard krimiíró tollából született, az eredeti film mellett a Mint a kámfor és a Jackie Brown is az ő regénye alapján készült.