Ahogy a közismert sikerrecept diktálja, ezen a héten kutya is, gyerek is jön a mozikba, de ne számítson senki habkönnyű családi szórakozásra. Dennis Quaid repülőt épít a sivatagban, Doktor Szöszi pedig sötét oldaláról mutatkozik be, és átgázol mindenkin a 19. századi Angliában. Argentínában egy gyönyörű kutya kihúzza gazdáját a csávából, és a kútba fojtott kislány is visszatér, hogy bevégezze szörnyű bosszúját.

The Ring Two - 2004
Képek a filmből | Előzetes | Hol/mikor játsszák | Hivatalos honlap

Miről szól? Rachel megpróbálja elfelejteni a gonosz szellem és a gyilkos videokazetta okozta borzalmakat, de mikor kisfia furcsán kezd viselkedni, rádöbben, hogy Samara Morgan korántsem tett le a bosszúról.

Ki a rendező? A kör 2-t az a Hideu Nakata rendezte, aki az első film japán eredetijét, a Ringu-t készítette.

Kik a szereplők? Rachelt, az oknyomozó újságírónőt ismét Naomi Watts alakítja, aki a horror első része után a 21 gramm-ban kapott szerepet. A kisfiút alakító David Drofman gyermekszínészt szívesen foglalkoztatják rémisztő filmekben, feltűnt A texasi láncfűrészes-ben is. Hozzájuk csatlakozott az Oscar-díjas Sissy Spacek, valamint Elizabeth Perkins, akit a Kutyák és macskák című családi moziban láthattunk legutóbb.

Még valami? A kör 2 forgatásán kísérteties események sorjáztak, a stáb tagjai szellemjárásra gyanakodtak. A horror egyik baljós kulcsmotívuma a kiömlő víz, ezért a filmesek frászt kaptak, mikor csőtörés volt, majd megrepedt egy víztartály. A rendező sintoista papot hívott a helyszínre, hogy elűzze a gonoszt, de ezek után hatalmas méhraj támadta meg a kellékes kocsit, az egyik öltöztetőre pedig ráijesztett egy szarvas.