Jack Black tiszteletes az árvákért bunyózik

2005.04.21. 17:39

A Nickelodeon új filmjében Jack Black, a Rocksuli bozontos sztárja mexikói papot fog alakítani, aki birkózással gyűjt pénzt egy árvaház megmentéséhez. A filmet a Napoleon Dynamite-ot jegyző Jared Hess rendezi.

A Nickelodeon Movies új filmjében láthatjuk viszont legközelebb Jack Blacket, a Rocksuli, a Pop, csajok, satöbbi és az Irigy kutya karakteres komikusát. A filmet Jared Hess, a Napoleon Dynamite című sikerfilm alkotója rendezi, sőt a forgatókönyvírásban is segédkezik Mike White-nak.

Black nemrég fejezte be a munkát Peter Jackson nagyszabású King Kong-filmjében, ő játszotta az óriásmajom ellenfelét, Carl Denham filmrendezőt. Most harmadszorra fog együtt dolgozni White-tal, a Jóravaló feleség című dráma és a Chuck és Buck című vígjáték írójával. A duó a Rocksuli-ban és a Narancsvidék-ben szerepelt együtt, ráadásul mindkét komédia szkriptjét White írta.

Az egyelőre cím nélküli új filmet valós történet ihlette. Black egy mexikói papot fog játszani, akinek titokban mellékállása van. Álarcos birkózóként egészíti ki a keresetét, hogy megmenthessen egy árvaházat a bezárástól.

"Nincs olyan ember, akivel szívesebben buliznék, mint Mike White-tal és Jared Hess-szel" - mondta Black. "Alig várom, hogy Mexikóba érjünk."

A Nickelodeon Movies mellett a produceri feladatokból Jack Black és Mike White tavaly alapított produkciós cége, a Black&White is kiveszi a részét. A forgatás valószínűleg ősszel kezdődik el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK