Ben Affleck eljegyezte Jennifer Garnert - adta hírül People és a Star magazin. Jennifer Lopez exvőlegénye kilenc hónapnyi együttjárás után kérte meg az Alias tévésorozat sztárjának a kezét.

Úgy látszik, Ben Affleck eltökélte, hogy mindenképpen Jennifer nevű nőt vezet egyszer az oltár elé. A harminchárom éves színész tizenöt hónapja bontotta fel a jegyességet Jennifer Lopezzel, és most új barátnője, Jennifer Garner ujjára húzott csillogó eljegyzési gyűrűt.

A People magazint állítólag a pár egyik barátja értesítette a nagy eseményről, melyet szűk körben Affleck is kihirdetett már. Febuárban Garner egyik közeli ismerőse arról beszélt a lapnak, hogy a színésznő arra számít: kedvese hamarosan megkéri a kezét.

A pár a Daredevil - A fenegyerek című képregény-adaptáció forgatásán ismerkedett meg, de csak 2004-ben kezdtek találkozgatni, a nyilvánosságot a lehetőségeikhez mérten kizárva a magánéletükből. Affleck valószínűleg tanult előző jegyességének kudarcából, sokak szerint ugyanis az óriási médiafelhajtás miatt ment tönkre kapcsolata Jennifer Lopezzel. 

Garner, akit mostanában Elektra, a bérgyilkosnő lenge piros jelmezében láthatunk a mozikban, már volt házas. Előző férjétől, Scott Foleytól 2004 márciusában vált el. Affleck szóvivője, Ken Sunshine egyelőre nem erősítette meg az eljegyzésről szóló híreket.