Scarlett Johansson megint Woody Allennel nyaral

2005.04.25. 17:02

Scarlett Johansson ismét igent mondott Woody Allen szerepajánlatára, és bár még be sem mutatták előző közös munkájukat, a Match Pointot, a színésznő máris leszerződött az Oscar-díjas rendező új, egyelőre cím nélküli filmjéhez, melyet nyáron kezdenek forgatni Londonban.

Scarlett Johansson ismét Woody Allennel tölti a nyarat Angliában - adta hírül a Variety. A színésznő elvállalta a főszerepet a rendező legújabb filmjében, amelynek június 28-án kezdődik a forgatása Londonban. A készülő film címét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, és az Allen által írt forgatókönyv részleteit is hét lakat alatt őrzik.

Tavaly nyáron Johansson az Oscar-díjas író-rendező Match Point című moziján dolgozott Brian Cox, a Trója Agamemnonja és a Velvet Goldmine-ból ismert Jonathan Rhys-Meyers oldalán. A romantikus, de társadalomkritikát sem mellőző filmben maga Woody Allen és az az Emily Mortimer is játszik, akit nemrég a Young Adam-ban láthattunk. A Match Point premierje májusban lesz a cannes-i filmfesztiválon. Ez az első olyan film, amelynél a rendező feladta állandó forgatási helyszínét, és a stáb Manhatten helyett Londonban vette fel a jeleneteket.

A film középpontjában Chris Wilton, a teniszoktató áll, aki tanítványa jómódú családja révén bekerül a felső tízezer köreibe. Egyszerre két nővel bonyolódik romantikus kapcsolatba, és lassanként olyan ingoványos talajra téved, hogy úgy érzi, az egyetlen kiút, ha végleg eltünteti a képből egyik szeretőjét.

Az Elveszett jelentés és a Leány gyöngy fülbevalóval bájos sztárja még egy produkcióval jelentkezik hamarosan a mozikban. Ezen a nyáron mutatják be az Armageddon-t jegyző Michael Bay The Island című filmjét, melyben a főszereplők, Scarlett Johansson és Ewan McGregor ráébrednek, hogy csupán emberi lények szervpótlására kitenyésztett klónok.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK