Christiant legközelebb nyáron láthatjuk a képregények világának kedvenc bőregere szerepében. A Batman Begins a fiatal Bruce Wayne történetét viszi vászonra, a rendezői székben pedig a Mementó-val feltűnt Chris Nolan ül, ami a szereposztáshoz hasonlóan optimizmusra ad okot. Bale már előre leszögezte, hogy nem kíván túlságosan beleizzadni a latex-kosztümbe, és mindent elkövet majd, hogy ne skatulyázza be véglegesen a Batman-franchise.

Forrás: InterCom 

Ennek első lépése, hogy a legendás Terrence Malickkal forgatja a The New World című kalandfilmet. A Pocahontas-történet eme legújabb feldolgozásában a főszerepet Colin Farrell alakítja, de érdekesség, hogy a rajzfilmváltozatban annak idején Christian kölcsönözte az egyik fő karakternek a hangját. Jövőre a Harsh Times című krimiben is láthatjuk majd, utána pedig könnyen befigyelhet egy Batman-folytatás.

Egyébként pedig Christian köszöni, jól van, visszatért eredeti brit akcentusához és 75 kilós versenysúlyához, amelyet a közeljövőben tartani kíván, új szerepek ide vagy oda.

Onozó Róbert