Sharon Stone pikáns meglepetéseket ígér

Vágólapra másolva!
Sharon Stone azt ígérte a cannes-i filmfesztiválon, hogy az Elemi ösztön folytatásából sem hiányoznak majd a botránygyanús, pikáns jelenetek. A színésznőnek valószínűleg nem esett nehezére a túlfűtött jelenetek forgatása, hiszen azt is elárulta, hogy rendkívül szexinek tartja az új férfi főszereplőt, David Morrisseyt.
Vágólapra másolva!

Sharon Stone az Elemi ösztön készülő folytatását, a Basic Instinct 2 - Risk Addiction-t népszerűsítette az elmúlt napokban Cannes-ban. A BBC tudósítói arról kérdezték a 47 éves színésznőt, hogy számíthatunk-e az eredeti, Paul Verhoeven rendezte film hírhedt jelenetéhez hasonló pikáns részletekre. "Van néhány meglepő dolog a filmben" - válaszolta sejtelmesen Stone, aki az 1992-es moziban azzal borzolta a konzervatívabb nézők kedélyét, hogy hanyagul keresztbe vetve a lábait mindenki számára nyilvánvalóvá tette, hogy nem visel semmit a szoknya alatt.

A folytatásban nem csak Verhoevent váltotta le a rendezői székben a Sakál-t és a Rob Roy-t jegyző Michael Caton-Jones, hanem Michael Douglas helyébe is új, fiatalabb férfi főszereplőt kerítettek. "Nagyon jóképű, és ha látod dolgozni, rájössz, hogy kitűnő színész" - méltatta Sharon Stone új partnerét, David Morisseyt, aki a Corelli kapitány mandolinjá-ból és a Leány göngy fülbevalóval-ból lehet ismerős. "Nagyon élveztem vele a munkát, mert nagyon vicces, tehetséges és szexi" - tette hozzá.

Morissey sem maradt adós a dicsérettel. "A jelenetek igazi kihívást jelentenek számomra, a forgatókönyv csodálatos, és eddig nagyon jól éreztem magam a forgatáson" - mondta a 41 éves színész, aki a Catherine Trammel hálójába gabalyodott kriminálpszichológust alakítja.

Morissey karaktere a Scotland Yardnak dolgozik, így találkozik az ellenállhatatlan írónővel, aki új lakhelyén, Londonban is összeütközésbe kerül a rendőrséggel. A filmben feltűnik Stan Collymore, az egykori futballsztár, a Swimming Pool-ból ismert Charlotte Rampling és David Thewlis is, akit legutóbb a Mennyei királyság-ban láthattunk.

Sharon Stone beszélt a Cannes-ban öszegyűlt újságíróknak nemrégiben örökbe fogadott kisbabájáról is. A texasi születésű kisfiúnak a Laird Vonne Stone nevet adta. A színésznő elismerte, hogy nem könnyű egyedülálló anyának lenni és emellett még karriert is építeni, de kijelentette, hogy a barátok és a család segítségével mindez igenis lehetséges. "Arra bátorítanék minden egyedülálló nőt, hogy álljanak fel és mutassák meg, mi mindenre képesek" - mondta.

A Basic Instinct 2 - Risk Addiction forgatása április végén kezdődött Londonban, a film amerikai premierje 2006. március 20-án lesz.