Hiba történt a regisztráció során

2005.05.25. 13:55

Bár A sithek bosszúja díszbemutatója már lezajlott, az [origo] filmklub még korántsem fogyott ki a különleges Csillagok háborúja-nyereményekből. Ismét tíz kvízkérdéssel tesszük próbára olvasóinkat, a legnagyobb Star Wars-szakértők között pedig négy darab exkluzív pólót és négy díszdobozos Star Wars-trilógia DVD-t sorsolunk ki.

Zavar keletkezett az Erőben. Próbálkozz újra!

Két darab exkluzív A sithek bosszúja-póló, illetve két Yoda mester képmásával ellátott póló talál majd gazdára az [origo] filmklub új Csillagok háborúja-kvízének helyes megfejtői között. Ha ezeket a ruhadarabokat hordod, biztosan veled lesz az Erő is! De legalábbis mások úgy látják.

Valószínűleg minden rajongó jó hasznát venné annak a díszdobozos Star Wars-trilógia DVD-nek is, amelyből négy darabot sorsolunk ki a kvízjátékban helytálló olvasók között. Az elegáns csomagolás ugyanis az eredeti trilógia felújított változatát rejti magában úgy, ahogy eddig még sohasem láttad! A tökéletes minőségű kép és hang elérése érdekében a több évtizedes filmszalagokat kockáról kockára digitalizáltak be és tisztították meg.

Forrás: InterCom

A csomag a három filmen kívül tartalmaz egy negyedik bónuszlemezt is, amelyen eddig soha nem látott felvételek, riportok és egy vadonatúj dokumentumfilm is helyet kapott, amely az eredeti trilógia készítésének viszontagságairól szól. De szerepelnek még rajta a filmek előzetesei és tévészpotjai is, külön kisfilmek szólnak Darth Vaderről, a fénykardokról és a Star Wars egyetemes hatásáról, és egy exkluzív Star Wars-honlapra is ellátogathatunk, amely csak az eredeti DVD-k tulajdonosai előtt áll nyitva. De a lényeg a világ legnépszerűbb filmtrilógiája, amelyet végre tökéletes minőségben nézhetsz végig otthonod kényelmében.

Akárcsak a díszbemutatóra szóló jegyek esetében, a vakszerencse most is csak a sorsoláson juthat szerephez. A kvízt illetően egyértelműen a biztos tudás fog dönteni, hiszen ismét tíz kérdés komoly felkészültséget igénylő megválaszolásával lehet játékba kerülni.