Itt a nyár, irány a mozi!

2005.05.26. 18:45

3. Utóirat (P.S.)
Rendező: Dylan Kidd 
Szereplők: Laura Linney, Topher Grace, Paul Rudd, Lois Smith, Gabriel Byrne, Marcia Gay Harden 
Bemutató: július 14.

Forrás: [origo]
Nézz képeket a nyári filmekből! | A film előzetese

A harmincas éveinek végét taposó főhősnő élete fenekestül felfordul, amikor egy fiatal fiúban húsz évvel korábban, autóbalesetben elhunyt szerelmét véli felfedezni. A vonzalom hamar kölcsönösnek bizonyul, de a körülmények nem engedik, hogy a reinkarnációra alapozott tündérmese a végtelenségig folytatódjon. Kiváló alakításokat láthatunk Laura Linneytől és Topher Grace-től, akik közt a korkülönbség ellenére is izzik a vászon.

+ + +

4. Wimbledon - Szerva itt, szerelem ott (Wimbledon)
Rendező: Richard Loncraine 
Szereplők:  Kirsten Dunst, Paul Bettany, Austin Nichols, Sam Neill, Jon Favreau, Bernard Hill, James McAvoy,
DVD-premier: június 21.

Forrás: UIP Dunafilm
Nézz képeket a nyári filmekből! | A film előzetese

Addig tologatták a magyar bemutatót, hogy végül egyből a tékák polcára érkezik csak a Négy esküvő...Sztárom a párom - Bridget Jones-brigád újabb romantikus komédiája, melynek terepe ezúttal a wimbledoni tenisztorna. Itt szövődik szerelem a cserfes amerikai sportcsillag (Kristen Dunst) és a tétova brit úriember között. A Hugh Grant-szerepben ezúttal Paul Bettany próbálkozik.

+ + +

5. A csajom apja ideges (Guess Who)
Rendező: Kevin Sullivan 
Szereplők: Bernie Mac, Ashton Kutcher, Zoë Saldana, Judith Scott 
Bemutató: június 16.

Forrás: InterCom
Nézz képeket a nyári filmekből! | A film előzetese

Azok a tinédzserek, akik még nem tanultak eleget a toleranciáról a Megasztár döntőjét nézve, azoknak ezúttal Ashton Kutcher fogja megtanítani, hogyan színesítsék a palettájukat. Az 1967-es Találd ki, ki jön vacsorára új, hip-hopos, laza verziójában forradalmi újításként az udvarló feketéből fehér, a szigorú lányos apa pedig fehérből fekete lett. Nem, ez nem egy sakkjátszma, és nem is Kutcher MTV-s Kész átverés show-jának (Punk'd) egy új epizódja, hanem Hollywood kreativitásának a legalja.