Már le lehet tölteni Guy Ritchie legújabb gengsztermozijának előzetesét az internetről. A ravasz, az agy és a két füstölgő puskacső alkotójának Revolver című filmjében Ray Liotta maffiafőnököt alakít, aki nem veszi jó néven, mikor elővigyázatlan játékpartnere legyőzi a kártyaasztalnál.

A Las Vegasban játszódó Revolver főszereplője Guy Ritchie jól bevált színésze, Jason Stratham, aki már A ravasz, az agy és a két füstölgő puskacső-ben és a Blöff-ben is szerepelt, legutóbb pedig a Mobil-ban láthattuk. Ő alakítja Jake Greent, a rámenős szerencsejátékost, aki meggondolatlanul legyőzi Dorothy Machát, a kaszinótulajdonos maffiafőnököt egy privát kártyapartiban. Nem elég, hogy előtte még senki sem ragadtatta magát ekkora merészségre Machával szemben, Jake minden alkalmat megragad arra is, hogy sértéseket vágjon a maffiózó fejéhez. Mikor felismeri a helyzetet, sietősen elhagyja a helyszínt testvérei társaságában, de nem ússza meg ennyivel.

A haragtól izzó Macha kiadja a parancsot Jake meggyilkolására, de ő nem adja könnyen a bőrét. A nagymenő testvérpár, Avi és Zack szolgálatába szegődik, akik cserébe védelmet ígérnek a felbőszült maffiafőnöktől. Avit André Benjamin alakítja.

Guy Ritchie másfél éven át dolgozott a forgatókönyvön, majd a forgatás megkezdése előtt egy héttel teljesen átírta. Egyes híresztelések szerint Macha szerepét eredetileg hitvesének, Madonnának szánta, de végül győzött a józan esze, és a Nagymenők meg a Narkó sztárjára, Ray Liottára osztotta a szerepet. A popdívát egy kisebb mellékszereppel engesztelte ki, de az utolsó pillanatban kivágta a filmből felesége összes jelenetét. Valószínűleg nem akarta megismételni a Hullámhegy-remake-kel történteket, a házaspár legutóbbi közös munkája ugyanis öt Arany Málna-díjat gyűjtött be.

A Sun Online tette közzé a Revolver első, teaser előzetesét, amely felvonultatja a gengszterműfaj összes elengedhetetlen kellékét: szivarra gyújtó maffiavezért, zord tekintetű embereket, pénzkötegeket, fegyvereket, lövöldözést és egy piros ruhájú, csábító nőt - természetesen mindezt a hozzáillő zenei aláfestéssel. Ritchie mindehhez hozzácsapta a film helyszínéül szolgáló kaszinó bemutatását és egy jelentőségteljes pillanatot egy sakkpartiból.