Cameron Diaz beperelte a National Enquirer nevű amerikai bulvárlapot, amiért az egyik cikkben azt állították róla, hogy megcsalta Justin Timberlake-et. A színésznő szerint az újságban közölt fotón egyáltalán nem csókolódzik Shane Nickerson producerrel, csak köszönésképp megölelik egymást.

Cameron Diaz több mint tízmillió dollárra perli a National Enquirer nevű újságot. A színésznő azt állítja, hogy a bulvárlap megrágalmazta őt, mivel azt írták róla, hogy megcsalta barátját, Justin Timberlake-et, és egy másik férfival csókolózott.

Az ügy szerdán került a bíróság elé. A bulvárlap május 23-i számában jelent meg egy fotó Diazról "Cameront megcsaláson kapták" cím alatt. A képen a Charlie angyalai szőke sztárja látható, amint Shane Nickersonnal, a Trippin' című valóságshow MTV-s producerével csókolódzik egy Los Angeles-i hangstúdió előtt.

Diaz, Nickerson és néhányan mások valójában épp kijöttek a stúdióból, és megálltak, hogy búcsúzóul megöleljék egymást. A színésznő szerint ő és Nickerson "egyáltalán nem csókolták meg egymást".

"Teljes mértékben kiállunk a sztori közzététele mellett, és agresszívan fogunk védekezni a polgári perben" - jelentette ki Stu Zakim, a National Enquirer kiadójának, az American Mediának a szóvivője.

Nickerson és anyósa, Jeanne Martin, egy connecticuti tanárnő szintén felperesek az ügyben. Martin állítása szerint "érzelmileg és fizikailag is megviselte" az, amikor a National Enquirer riportere bement hozzá az osztályába, és megkérdezte, mit szól hozzá, hogy Nickerson elhagyja a lányát Diazért. A színésznő és Nickerson fejenként 10 millió dollárt követelnek.