Ízléseken vitatkozni értelmetlen, különösen ha elővillanó keblekről van szó - szűrhetjük le a tanulságot korábbi óriási népszerűségnek örvendő és a nyarat megmentő cikkünk kapcsán. Ezúton is köszönjük kedves olvasóink reakcióit, javaslatait és ellenvetéseit, kedvükért íme egy kis csokornyi ráadás az abszolút közönségdíjas testrészekből.

(A cikk könnyebb megértéséhez nem árt belemélyedni Nincsen a világon szebb, mint a cici! című korábbi összeállításunkba.)

A Vad vágyak a legszégyentelenebb próbálkozás egy vizespólóversenyt filmmé felduzzasztani. Miss Richards semmiképp sem nevezhető intellektuális szépségnek, de valóban gusztusosan tud autót mosni, medencébe ugrálni és édeshármast mímelni a szemérmesebb Neve Campbellel (aki trikóban marad) és a szerencsés flótás Matt Dillonnal. A film igazi bűnös élvezet: tudjuk róla, hogy borzalmas, de mégse kapcsolunk el, ha adják a tévében.

A klasszikus pillanat Denise kebleit akár külön fel is lehetne tüntetni a stáblistán, olyannyira elnyomják a többi szereplő alakítását, még viselőjükét is. Egyébként a film azoknak is próbál kedvében járni, akiket nem kötnek le Denise nőies domborulatai, de Kevin Bacon férfiassága egy későbbi összeállításra tartozik.

További kitárulkozás: A Vad vágyak két sztárnélküli folytatást is megért, de Denise későbbi filmjeiből egyre inkább egyértelművé vált, hogy tehetsége kizárólag a melltartójának tartalmára korlátozódik. A Bond-lányok mellbőség-követelményét azért jócskán megütötte A világ nem elég atomtudósának (sic!) szerepében. 

Kattints és vetkőztesd le Denise Richardst!