Leginkább a bőség zavara szolgálhat magyarázatul arra, hogy az utóbbi évtizedek legkevésbé szemérmes színésznője miért nem került be a Top 10-be. Követelték is olvasóink tömegével, hogy emlékezzünk meg a jégvágós nőstényördögről. Sharon karrierjének a ledér pillanatok utáni felívelése egy letűnt rendszer vívmánya, napjaink Hollywoodjában már megvetés jár a meztelenkedőknek. A 47 évesen is gyönyörű Sharon egyértelműen George Busht okolja a képmutatásért és juszt' is nekivetkőzik újra az Elemi ösztön folytatásában.

A klasszikus pillanat: Az erotikus thrillerek legendás darabja egy kiadós szeretkezéssel kezdődik és ér is véget. Állítólag pont a nyitójelenetben eltakart arcú hölgy melleiből lehet később következtetni arra, hogy ki is a gyilkos, de teljes bizonyossággal csak a 21. és a 43. percben állíthatjuk, hogy Sharont látjuk meztelenül. Michael Douglas karaktere az évszázad dugásának nevezi a 69. percben kezdődő aktust - ami a hollywoodi kommerszfilmek "merészségét" illetően nem is túlzás. Nem cikkünk alaptémája miatt, de filmtörténeti jelentőségű a 26. perc villantása is.

További kitárulkozás: Természetesen az isten se mosta le többet Sharon Stone-ról a szexi dög szerepét és rögtön őt hívták, ha vetkőzni kellett. A Sliver, A specialista (kép) és a Gyorsabb a halálnál erotikus jelenetei nyomába se érhetnek az Elemi ösztön-éinek, de a jövő évben a mozikba kerülő folytatás is bőven ad okot szkepticizmusra.
 
Kattints és vetkőztesd le Sharon Stone-t!