Szinte forradalom kitörésétől tartottunk az olasz istennő kebleit a "futottak még" kategóriába száműző meggondolatlan döntésünket követő tiltakozások kapcsán. Egyik kedves olvasónk egyenesen "Monica Bellucci tíz legszebb testrésze" összeállítás közlését javasolta a csorba kiküszöbölése végett. A nehézséget az okozta, hogy bár Monica gyakran kedveskedik a világnak mellei kivillantásával, de legtöbb filmjében ez olyan rövid ideig történik, hogy egy pislogással már le is maradhatunk róla. Ezt leszámítva viszont teljes mértékben egyetértünk azzal, hogy a közönség a nőiesség dobogójának legfelső fokára emelte őt.

A klasszikus pillanat: A Maléna 16., 47. és 59. percében érdemes készenlétben tartani a "Pause" és "Zoom" gombokat, a 67. percben viszont nem éppen erotikus kontextusban; egy kínzási jelentben villannak ki a színésznő becses keblei.

További kitárulkozás: Hasonlóan bizarr a Visszafordíthatatlan intim jeleneteinek említése ebben az összefüggésben, de férje (Vincent Cassel) oldalán máskor is szívesen meztelenkedik, például A farkasok szövetsége és az Agents secrets című filmekben is. Tökéletes domborulatait előszeretettel mutogatta magazinokban is, 1998-ban az olasz Max, két évvel később pedig a GQ közölt aktfotó-naptárt róla, és mérföldkőnek tekinthető tavalyi Vanity Fair címlapfotója, ahol terhesen pózolt a mesterséges megtermékenyítést házasságon kívül tiltó olasz  törvények elleni tiltakozásképpen.
 
Kattints és vetkőztesd le Monica Belluccit!