Jackie Chan beolvasott a partnerének

2005.07.11. 13:11

Jackie Chan rossz néven vette Chris Tuckertől, hogy az túl nagy beleszólást akart kapni a Csúcsformában 3 című filmbe.  Chan szerint Tucker túlzott követelései miatt fulladt be egyelőre kettejük harmadik közös akciókomédiája.

"Túl sok hatalmat akar. A gyártó cég nem örül ennek. Magáénak szeretné az utolsó vágás jogát, és így tovább" - mondta csütörtökön Jackie Chan a The Associated Press-nek, mikor bejelentette, hogy leálltak a Csúcsformában 3 előkészületeivel.

Az ázsiai sztár jó barátnak nevezte Tuckert, de megkérdőjelezte, hogy színészkollégája van-e akkora formátumú, hogy joga legyen követelőzni. A Csúcsformában című akciókomédiában Jackie Chan alakítja Lee felügyelőt, Tucker pedig James Cartert, a nagyszájú, félnótás Los Angeles-i rendőrt.

"Ő még mindig egy kezdő színész" - mondta az 51 éves Chan Tuckerről, aki a Csúcsformában-széria első két darabján kívül olyan filmekben játszott, mint Az ötödik elem és a Jackie Brown. "Hány filmet csinált idáig? Két film tette híressé és gazdaggá. Lassan tanulnia kéne" - tette hozzá. Samantha Mast, Tucker szóvivője nem állt szóba a The Associated Press-szel.

Míg a Csúcsformában 3 talonban van, Chan egy másik produkcióval foglalkozik, melyben Zhang Yimou, A repülő tőrök klánja és A hős rendezője is részt vesz. Chan nem árult el részleteket a filmről, csak annyit mondott, hogy "felvillanyozó" lesz, és a nyolcvanas években fog játszódni. A történet alapötlete az övé, de Zhang Yimou fogja megírni a forgatókönyvet.

"A képzeletre támaszkodik - mint egy vízen át szálló nyílvessző" - mondta Chan Yimou-ról. "Naggyá tette a harcművészeti műfajt. Hiszek benne, hogy bármilyen típusú filmet el tud készíteni most."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK