Reese Witherspoon bebizonyítja a Just Like Heaven című romantikus komédiával, hogy szellemalakként éppen úgy tud egyszerre bájos és idegesítő lenni, mint Doktor Szösziként. A Bajos csajok rendezőjének új filmjéhez már letölthető az előzetes az internetről.

Mark Waters, a Bajos csajok és a Nem férek a bőrödbe rendezője ezúttal nem a számára jól bevált Lindsay Lohant, hanem Reese Witherspoont szerződtette legújabb komédiája női főszerepére. A Doktor Szöszi sztárja, akit legutóbb a Hiúság vására feldolgozásában láthattunk, a Hirtelen 30-ból és a Collateral - A halál zálogá-ból ismert Mark Ruffalóval játszik együtt a Just Like Heaven című filmben, melyben feltűnik a Napoleon Dynamite-tal befutott Jon Heder is.

A komédia forgatókönyvének megírásában részt vett Leslie Dixon, aki olyan vígjátékoknál dolgozott korábban, mint a Nicsak, ki beszél és a Mrs. Doubtfire.

Mark Ruffalo alakítja Davidet, aki szép kis lakást vesz bérbe San Franciscóban. Váratlanul betoppan hozzá a csinos Elizabeth, aki azt állítja, hogy neki van joga ott lakni. David óriási félreértésre gyanakszik, és már épp intézkedni kezdene, mikor a lány, ahogy jött, el is tűnik. A betolakodót a zárak lecserélésével sem lehet lerázni, kedve szerint jelenik meg és válik köddé felváltva. David végül rájön, hogy a lány valószínűleg szellem, ezért megpróbál segíteni neki, hogy átjuthasson a túlvilágba. Elizabeth bizonyítékot talál rá, hogy nem lehet teljesen halott. Együtt próbálják megoldani a rejtélyt, hogy ki is a lány valójában, és szép lassan egymásba szeretnek, de az idejük egyre fogy.

A film előzeteséből kiderül egy s más Elizabeth múltjáról, látjuk, hogy kórházban dolgozik, méghozzá igen keményen, és egyik nap hazafelé súlyos autóbalesetet szenved. Azután David beköltözik a lakásba, és az első néhány találkozáskor a frászt hozzák egymásra a lánnyal, aki eleinte még egész hihetően bizonygatja, hogy ő lakik ott. Később már a fiú sem igazán lepődik meg azon, hogy Elizabeth a hűtőszekrényben üldögél vagy átsétál a falakon, sőt érezhetően kezd kialakulni valami a két ember között, lassan megszokják a helyzetet. Az előzetes végére még arra is rájönnek, hogy a csak David számára látható lány segítségével a fiú még orvosi segítséget is tud nyújtani.

Just Like Heaven amerikai premierje szeptember 16-án lesz.