Túszejtés, zsarolás és a félelmetes viaszszobrász - heti filmbemutatók

2005.07.21. 12:33

Ezen a héten a borzalmakra szomjazók kedvét keresik a magyarországi forgalmazók. A Viasztestek hullajelöltjei nemes egyszerűséggel csupán egy őrült sorozatgyilkos elől menekülnek sikítva, Bruce Willis néhány túszejtővel készül leszámolni, az Elszabott frigy főhőse viszont a saját bőrén tapasztalja meg, hogy van, ami még a halálnál is rosszabb.

House of Wax - 2005
Előzetes | Hol/mikor játsszák | Hivatalos honlap

Forrás: InterCom

Miről szól? Néhány balszerencsés fiatalnak vérfagyasztó kalandban van része az isten háta mögötti kisváros viaszmúzeumában, ahol a kiállított bábuk nem csak alkotójuk ügyes kezének köszönhetik megdöbbentő élethűségüket.

Ki a rendező? Jauma Collet-Serra elsőfilmes, korábban videoklipeket és reklámokat rendezett, állítólag az utóbbaik sötét hangulata miatt figyeltek fel az alkotóra a producerek.

Kik a szereplők? A filmben életveszélybe kerül a 24 című tévésorozatból és a Szüzet szüntess-ből ismert Elisha Cuthbert, Chad Michael Murray, aki a Nem férek a bőrödbe című komédiában alakított gimis szívtiprót, Brian Van Holt, aki a Lépéselőny-ben és a S.W.A.T. - Különleges kommandó-ban szerepelt, valamint a színésznői babérokra pályázó örökösnő, Paris Hilton.

Még valami? A film a magyar származású André de Toth 1953-as horrorjának a feldolgozása.

Előző
Következő