Elkészült Natalie Portman és Smith ügynök közös filmjének az előzetese, melyben a kopaszra borotvált szépség egy terrorista forradalmár mellé szegődik, hogy megdöntsék a zsarnokságot a fasiszta Nagy-Britanniában. A V for Vendetta című mozi az ünnepelt képregényíró, Alan Moore műve alapján készült.

A V for Vendetta egy lehetséges jövőben játszódik, amelyben Németország megnyerte a világháborút, és Nagy-Britanniából fasiszta állam lett. A szelíd, kedves Evey-t megtámadják az utcán, a halálos veszélyből egy maszkot viselő idegen menti ki, akit csak V néven emlegetnek. A karizmatikus férfi, aki a harcművészetek és a cselszövés mestere, terrorista módszerekkel forradalmat robbant ki, mikor a levegőbe röpít néhány épületet Londonban, és átveszi a hatalmat a kormány tulajdonában lévő rádióhullámok fölött, arra biztatva a polgárokat, hogy keljenek föl a zsarnokság és az elnyomás ellen. Evey V segítőjéül szegődik a szabadságért és igazságért folyó harcban.

V szerepét eredetileg a Hiúság vásárá-ból és a Kaptár-ból ismert James Purefoynak szánták, az ő kiszállása után bízták meg a Mátrix-trilógia Smith ügynökét, Hugo Weavinget a feladattal. Partnere Natalie Portman, aki a munka kedvéért kopaszra nyírta a fejét. A filmben feltűnik a Galaxis útikalauz stopposoknak narrátora, Stephen Frye és Stephen Rea, aki az Interjú a vámpírral-ban és a Síró játék-ban játszott.

A Mátrix-trilógiát is jegyző Wachowski fivérek a forgatókönyvhöz a The Watchman és a From Hell írójának, Alan Moore-nak a képregényét használták alapnak. A V for Vendettá-t James McTeigue rendezte, akinek ez az első saját filmje, de rendezőasszisztensként A sithek bosszújá-nál és a Mátrix-nál szerzett tapasztalokat. A filmet Berlinben forgatták, az amerikai bemutató november 5-én lesz.

A V for Vendetta előzetesében Natalie Portman kínzással egybekötött kihallgatáson esik át, melynek során marcona férfiak lenyírják hosszú fürtjeit. V-ről faggatják, de a lány konokul ellenáll. Az utcaképek, a menetelő egyenruhások, a kivetítőről üvöltő megszállott alak a második világháborús Németországot idézi. Az ízelítő megmutatja, hogyan menti meg Evey-t V a támadóitól, és felvillannak részletek a terroristaakciókból is, a maszkos férfi útját tűz és repülő kések kísérik.