Bill Murray virágoskertje

2005.10.18. 13:19

Nincs is kiábrándítóbb, mint mikor egy haladó szellemű fiatal az elveit feladva és óriási kompromisszumokat vállalva szánalmas kispolgári életet választ. Frances karaktere pont ezt testesíti meg a Hervadó virágok-ban, így nem véletlen, hogy az évtizedekkel korábbi önmagára emlékeztető főhős feltűnése sokkal inkább zavart vált ki belőle, mint örömet vagy nosztalgiát. A kispolgári idill mókás adaléka a férjét alakító Christopher McDonald, akit 15 évvel ezelőtt a Thelma és Louise-ban láthattunk a kispolgári létet sutba dobó Thelma idegbeteg férje szerepében.

Forrás: Best Hollywood

Frances Conroy | Nézz még több képet a Hervadó virágok-ból!

Szerelmünk csúcspontja: Francest az öt évadot megért Sírhant művek-ben, Ruth szerepében ölelték keblükre a tévénézők. Nathan, David és Claire édesanyja maga a két lábon járó elfojtás, miközben folyton igyekszik kiélni végtelen szabadságvágyát is. A legviccesebb, hogy az örökösen kötényben és bokazokniban járkáló Ruth szerelmi élete mindhárom gyermekénél eseménydúsabban zajlik.

Forrás: HBO

Claire egyik felvétele édesanyjáról | A Sírhant művek honlapja

Amiért a láng kimúlt: A kis képernyőről a nagyra váltás nem volt zökkenőmentes, és Frances olyan rossz döntésekkel sokkolta rajongóit, mint az Álmomban már láttalak vagy a Macskanő mellékszerepei. A jövő rózsásabbnak tűnik a torontói filmfesztiválon óriási sikert aratott Shopgirl egyik szerepével, Steve Martin oldalán.

KAPCSOLÓDÓ CIKK