Bill Murray virágoskertje

2005.10.18. 13:19

Összeállításunk kakukktojása a 36 éves Julie, aki sokkal inkább áll még nemzetközi karrierje előszobájában, mint leszállóágában. Nem csoda, hogy a Hervadó virágok korosodó nőcsábásza is tőle várja a fiatalodást, noha a film első perceiben megtudhatjuk, hogy az elődjeinél 15-20 évvel ifjabb szerető is ugyanazt várja a csapongó főhőstől: elkötelezettséget.

Forrás: Best Hollywood

Bill Murray és Julie Delpy | Nyerd meg a film zenéjét!

Szerelmünk csúcspontja: Kieslowski trilógiájának középső darabja, a Három szín: Fehér ajándékozta meg a szélesebb nemzetközi közönséget először a gyönyörű Julie-vel, aki gyorsan dobbantott az angol nyelvű filmek világába. Feledhetetlen a Mielőtt felkel a nap Ethan Hawke-kal és még inkább annak tavalyi folytatása, a Mielőtt lemegy a nap, amelyben Julie még szebb, még okosabb és még lenyűgözőbb alakítást nyújt.

Forrás: Warner Home

Mielőtt lemegy a nap | Nézz még több képet a filmből!

Amiért a láng kimúlt: Nem múlt ki, továbbra is lángol. Bár nagyszabású áttörése a független filmek világából még várat magára, és év elején egy hajszállal, hogy lecsúszott A Da Vinci-kód női főszerepéről (amit végül lényegesen fantáziátlanabb választásként Audrey Tautou kapott), de  jövőre Richard Gere partnereként láthatjuk a Hoax című Lasse Hallström- (Gilbert Grape, Árvák hercege) drámában.

Onozó Róbert

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKK