November 10-én kerül a hazai mozikba a Fej vagy írás című romantikus vígjáték, amelyben Görög Zita élete első főszerepét alakítja. A filmben a Megasztár házigazdája egy topmodellt játszik, partnerei között láthatjuk Pindroch Csabát és Havas Henriket is. Az előzetes már megnézhető az interneten.

Ezen a télen arany életük van a Görög Zita-rajongóknak. Nem elég, hogy a Megasztár tehetségkutató tévéműsor nemrég indult harmadik szériájában hétről-hétre élvezhetik a műsorvezetőnő Till Attilával kialakított könnyed rapportját, ha kimerészkednek a lakásukból, két egész estés játékfilmben a mozivásznon is megcsodálhatják majd kedvencüket.

A Majkával közösen fémjelzett Szőke kóla (korábban Pesti Harlem munkacímmel futott) című opuszra meg várni kell egy hónapot, de a modell-színésznő abszolút főszereplésével készült Fej vagy írás című romantikus vígjáték megtekintése céljából már csütörtökön sorbanállhatnak az érdeklődők a multiplexek pénztárainál.

Zita korábbi filmes próbálkozásai hagyhattak némi hiányérzetet a nézőkben. A Magyarországon kizárólag DVD-n megjelent Oroszlánbarlang című thrillerben csak néhány percre tűnt fel Nico, a heroinfüggő prostituált szerepében, az Underworld című népszerű horrorfilmben pedig mindössze két szöveg nélküli jelenetet kapott: az elsőben végigsétál egy vonatkocsiban, a másodikban széttépik a vérfarkasok.

A 100 millió forintos költségvetésből készült Fej vagy írás cselekménye egy topmodell (Görög Zita) és egy félénk egyetemista (Keller János) között szövődő szerelem körül bonyolódik. A film hivatalos honlapján közzétett közel háromperces előzetesben megismerkedhetünk még a fiú legjobb barátjával (Varju Kálmán), tanárával (Havas Henrik), a lány arrogáns menedzserével (Pindroch Csaba) és könnyűvérű húgával, akit a Görög Zitára meglehetősen hasonlító fotómodell, Lipcsei Betta alakít. Még arra is jutott idő az ízelítőben, hogy a készítők pár kocka erejéig bevillantsák a főszereplőnő formás kebleit.

A Fej vagy írás címzenéjét a Supernem nevű rockegyüttes szolgáltatja, de emellett a filmben felcsendül egy dal, amelyet a Megasztáros Bartók Eszter komponált, valamint a Bikini együttes Adj helyet magad mellett című klasszikusa, Görög Zita előadásában.