Enyhe bűz lengi be az e heti mozipremiereket: egy földből kikelt hullanő, izzadó focisták és drukkereik, 19. századi mosdatlan zsebtolvajok, sivatagi hőségben vágtázó westernhős, hájfejű bróker és persze Cameron Crowe, akinek nem sikerült nézhető filmet kiizzadnia magából.

Elizabethtown - 2005
Képek a filmből | ElőzetesHivatalos oldal | Hol/Mikor játsszák


Miről szól? Egy szerencsétlen csókáról, akinek meghal az apja, kirúgják az állásából és szakít vele a barátnője. De nincs veszve minden, úton a temetésre megismer egy tündéri stewardesst.

Ki a rendező? Cameron Crowe, úgy mint Jerry Maguire, Majdnem híres és Vanília égbolt.

Kik a szereplők? A főszerepekben a tenyérbemászó Orlando Bloom és az irritáló Kirsten Dunst rendez tehetségtelenségi versenyt; beleripacskodik még Susan Sarandon is.

Kinek ajánljuk? Azoknak az elszánt Cameron Crowe-rajongóknak, akik még a mester balfogására is kíváncsiak és hajlandók ezért két és egynegyed órát szenvedni.

Mit mondunk még a filmről? Ne tévesszen meg senkit az Elizabethtown édesbús előzetese: a film mentes minden valós érzelemtől. Csak szomorúra maszkírozott nézések, vidámra turbózott kacajok és rekeszizomból vezérelt zokogások vannak benne. Az életnek nyoma sincs. Olvasd el kritikánkat!