Megjött Harry Potter!

2005.11.30. 23:45

A varázslótanonc mellett a héten a mozikba érkezik még két kiégett zenész és egy szellemes szerelmespár is. Ráadásul bő tíz év után visszatér közénk Vincent Vega!

Harry Potter and the Goblet of Fire - 2005
Képek a filmből | ElőzetesHivatalos oldal | Hol/Mikor játsszák

Forrás: [origo]
Nézz még több képet a filmből!

Miről szól? Harry Potter és társai a varázslóiskolák közti bajnokságra készülnek, miközben a gonosz Voldemort visszatérése is érik.

Ki a rendező? Mike Newell, aki már letett pár királyságot az asztalra, például a Négy esküvő és egy temetés-t és a Fedőneve: Donnie Brascó-t.

Kik a szereplők? Természetesen az előző három rész gyerekszínészei: Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint, valamint sok angol sztárszínész, élükön a Voldemortot alakító orrnélküli Ralph Fiennesszal.

Kinek ajánljuk? Akinek az előző rész bejött, annak ez még inkább be fog. A rémisztő jelenetek miatt nagyon kicsiknek nem tanácsolnánk a megtekintését!

Mit mondunk még a filmről? Amikor beültem a moziba megnézni a Harry Potter és a Tűz Serlegét, az járt a fejemben, nem túlzás-e gyerekeknek két és fél órás filmet készíteni (már megint)? Tulajdonképpen megkaptam a választ a vetítés végére: nincs a hosszával semmi baj, mert a felnőtteket simán székhez tapasztja ennyi időre az új Potter-sztori, kisgyerekeknek pedig úgysem való. Olvasd el kritikánkat!

Előző
Következő