Csak szex és pár baki

2005.12.02. 17:27

A Csak szex és más semmi című vígjáték a szingli nő örök dilemmáját boncolgatja: szabaduljon meg a komoly párkapcsolattal járó nyűgöktől azáltal, hogy pusztán szexuális együttlétre korlátozódó kapcsolatokat tart fent, vagy adjon esélyt mégis a szerelemnek? Most az [origo] filmklubban nem csak az előzetest nézheted meg, hanem egy rövid filmrészletet is, sőt a színészek forgatás közben elkövetett bakijaiból is átnyújtunk egy kis válogatást.

A film előzetesében megismerkedhetsz a férfiakból kiábrándult Dórával (Schell Judit), barátnőjével, a férfifaló Zsófival (Dobó Kata) és a folyton csajozó Tamással (Csányi Sándor). Felbukkannak még további pasik is: Tamás barátja, Péter (Seress Zoltán) és a kisportolt török büfés, Ali (Czapkó Antal). Vajon ki kivel köt ki a mese végén? Nézd meg az előzetest!

A szintén megtekinthető kétperces jelenetsor elején Dóra segít Tamásnak abban, hogy eltakarják egy óriásplakáton a meztelenül pózoló Tamás pucér fenekét. Később Tamás a metróban lohol Dóra után, és próbálja megmagyarázni a dramaturglánynak, hogy miért nem képes rendesen elmondani a szövegét a színpadon. Dóra persze nem igazán vevő erre a sztorira. A beszélgetést egy BKV-ellenőr (Nagy Zsolt a Kontroll-ból) szakítja félbe, aki nem hatódik meg attól az érveléstől, hogy "Hagyjon már, tele van a seggem gombostűvel!", és kegyetlenül kitoloncolja az állomásról a jeggyel nem rendelkező Tamást. Nézd meg a filmrészletet!

A négyperces bakiparádéban megnézhetsz egy csomó elszúrt jelenetet; a török fiút alakító Czapkó Antal azzal küzd, hogy hogyan kell akcentussal kimondani a karfiolt, Csányi és Seress olyan lassan vezetnek az Andrássy úton, hogy lehagyja őket egy biciklista, Dobó Kata dobálja a vörös fürtjeit, Czapkó próbál konyhai eszközökkel zsonglőrködni, de még nem megy neki túl jól, és Schell Judit sem tudja elkapni a hozzávágott törülközőt. Nézd meg a bakiparádét!

A Csak szex és más semmi Goda Krisztina első nagyjátékfilmje. Korábban több kisfilmet és reklámot rendezett, valamint a Barátok közt és a Jóban-rosszban című tévésorozatok egyik forgatókönyvírója volt. A filmet Gulyás Buda (Őszi almanach, Hamis a baba) fényképezte, a producer Kálomista Gábor, akinek a keze alól olyan sikerfilmek kerültek már ki, mint a Valami Amerika és a Vakvagányok.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK