Szex, drogok, japánok

2005.12.08. 9:06

Két vígjátékkal próbálnak vidámságot csempészni a szomorú télbe a forgalmazók ezen a héten: egy magyar szinglissel és egy kanadai DJ-ssel. Lesz nagy para a gyerekkórházban, viszont az otthon magukra hagyott kölykök egész jól elboldogulnak egyedül.

Csak szex és más semmi - 2005
Képek | ElőzetesWerkfilmBakikHivatalos oldal | Hol/Mikor játsszák

Forrás: HungariCom
Nézz sok képet a filmből! | Nézz meg egy kétperces részletet!

Miről szól? A vígjáték szingli nő örök dilemmáját boncolgatja: szabaduljon meg a komoly párkapcsolattal járó nyűgöktől azáltal, hogy pusztán szexuális együttlétre korlátozódó kapcsolatokat tart fent, vagy adjon esélyt mégis a szerelemnek?

Ki a rendező? Goda Krisztina, akinek ez az első nagyjátékfilmje. Korábban több kisfilmet és reklámot rendezett, valamint a Barátok közt és a Jóban-rosszban című tévésorozatok egyik forgatókönyvírója volt.

Kik a szereplők? A fő-szingli Schell Judit, férfifaló barátnője Dobó Kata, a vágy titokzatos tárgya Csányi Sándor, labdába rúg még Seress Zoltán és Czapkó Antal.

Kinek ajánljuk? A Terézanyu-rajongóknak okvetlenül, bár akkor is bejöhet, ha az nem tetszett.

Mit mondunk még a filmről?  Kész, vége, innentől többé nem szeretném hallani, hogy a magyar közönségfilm műfaját fel kell támasztani, a becsületét vissza kell szerezni, új magyar sztárokat kell nevelni. Megtörtént. És ehhez nem a régi klasszikusok újrahasznosítása kellett, nem a Heti hetes szereplőinek százszor lenyúzott bőre, nem Koltai Róbert 15 éve változatlan figurája, és végképp nem Kern András csupasz feneke. Olvasd el kritikánkat!

Mit mondanak a film szereplői? A Csak szex és más semmi eredetileg egész másképp nézett volna ki. Schell Judit játszotta volna Dobó Kata szerepét, Dobó Kata Schell Juditét, és Csányi Sándorból sem lett volna a világ legszebb fenekű pasija, csak egy török büfés. Aztán Goda Krisztina rendező újraosztotta a lapokat, és most mindenki elégedett. Saját bevallásuk szerint. Olvasd el a film főszereplőivel készült interjúinkat!

Előző
Következő