Kőkemény megcsalás a szekrényben

2005.12.22. 10:49

Karácsony előtt mindössze három filmmel merészkedtek elő a forgalmazók, de ezek legalább a szezonhoz passzolnak. A kisebbek hófödte tájon játszódó mesét kapnak, a nagyobbak két romantikus vígjáték közül választhatnak.

The Chronicles of Narnia - The Lion, the Witch and the Wardrobe - 2005
Részlet a filmből | Képek | ElőzetesHivatalos oldal | Hol/Mikor játsszák

Forrás: Fórum Hungary
Nézz meg egy részletet a filmből! | Nézz képeket a filmből!

Miről szól? Négy testvér egy ruhásszekrény hátulján keresztül belecsöppen Narnia világába, ahol már száz éve tél van, de sosincs karácsony. Rájuk vár a feladat, hogy legyőzzék a jéghidegért felelős Fehér Boszorkányt, és elhozzák a tavaszt.

Ki a rendező? Andrew Adamson, aki a Shrek-et és a Shrek 2-t rendezte, tehát a mesékhez és a látványhoz is konyít valamicskét.

Kik a szereplők? A gyerekeket William Moseley, Anna Popplewell, Skandar Keynes és Georgie Henley alakítják remekül, a boszi pedig Tilda Swinton.

Kinek ajánljuk? A mesékre fogékonyaknak, akik kíváncsiak rá, hogy egy nagyszabású fantáziavilág hogy fest a vászonra álmodva.

Mit mond a rendező? Andrew Adamson, Narnia Krónikái rendezője mesél a film készítéséhez fűződő élményeiről és a nehézségekről, onnan kezdve, hogy hogyan lehet a könyv többszázezer rajongójának egyszerre megfelelni, a gyerekszínészekkel való közös munkán keresztül, egészen a könyv spirituális mondanivalójának megőrzéséig. Olvasd el az interjút!

Előző
Következő