A forgalmazók ezen a héten is szűkmarkúan bánnak a közönséggel, és csak három új filmet hoznak a mozikba. Heath Ledger ellenállhatatlanul csábít, Alföldi Róbert és Rudolf Péter étteremtulajdonosokkal kerül összetűzésbe, Neo-Tokióban pedig totálisan eluralkodik a káosz.

Casanova - 2005
Képek a filmből | ElőzetesHivatalos oldal | Hol/Mikor játsszák

Forrás: [origo]

Miről szól? A világ legnagyobb nőcsábászával, Casanovával olyasmi esik meg, ami korábban soha: egy nő visszautasítja a közeledését. Ez már elég ok arra, hogy a szoknyavadász szerelembe essen.

Ki a rendező? Lasse Hallström, aki olyan szívmelengető filmeket készített korábban, mint a Csokoládé, az Árvák hercege és a Gilbert Grape.

Kik a szereplők? Casanovát a mostanában leginkább meleg cowboy-szerepe kapcsán emlegetett Heath Ledger játssza, vágya elérhetetlen tárgyát Sienna "Jude Law volt a pasim" Miller alakítja. A Casanovát megrendszabályozni remélő püspök bőrébe Jeremy Irons bújik.

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik egy szép, könnyed szórakozást nyújtó filmre vágynak.

Mit mondunk még róla? Csak gyerekeknek: a tizennyolcadik századi kalandor röhögne a legjobban Lasse Hallström kilúgozott Casanova-vígjátékán. A testiséget legyőzik a kiskorú poénok. Olvasd el kritikánkat!