Romantikus vígjáték készül, amelyben Umának szuperképességekre lesz szüksége, hogy visszahódítsa volt pasiját. Luke Wilsonnak esélye sincs.

Uma Thurman legutóbb (Első a szerelem) kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágyó harmincas nőt játszott, és ez most készülő filmjében sincs másként. A kis különbség az, hogy a My Super Ex-Girlfriend-ben Uma szuperhőst alakít, aki különleges képességeit veti latba párkapcsolati gondjai megoldása érdekében.

A komédia férfi főszerepében Luke Wilsont - a három Wilson testvér közül a legfiatalabbat - láthatjuk, aki először úgy gondolja, megtalálta élete párját, amikor összejön Uma figurájával, Jennyvel, vagy szuperhősnevén G-girllel. Azonban Jennyről kiderül, hogy túl követelőző és basáskodó, ezért a fiú ejti, és kolléganőjével (Anna Faris) kezd flörtölni. Egy szuperhős csajtól viszont nem lehet olyan könnyen megszabadulni: Jenny beveti összes képességét, hogy megakadályozza ex-pasija új, bimbódzó románcát, és visszaszerezze őt.

Thurman és Wilson már bizonyította, hogy van érzéke a komédiához, előbbi például az alulértékelt Bosszúállók-ban formált meg a mostanihoz sokban hasonló szerepet (emlékezzünk, milyen dögösen állt Umának a macskanőszerkó!), utóbbi többek közt a Tenenbaum, a háziátok-ban remekelt. Rajtuk biztos nem múlik majd a film sikere, sokkal inkább a forgatókönyvön; reméljük, hogy Don Payne, aki A Simpson család egyik írója, kitett magáért. A rendezői széket egy rutinos nevettető foglalja el, Ivan Reitman, a Szellemirtók, az Ikrek, és az Apák napja alkotója.

A My Super Ex-Girlfriend Amerikában a nyári moziszezon közepén, július 21-én kerül a mozikba, a hazai bemutató időpontját egyelőre nem lehet tudni.