Újabb tekintélyes tag csatlakozott az Ocean's Thirteen stábjához: Al Pacino Las Vegas-i szálló- és kaszinótulajdonost alakít majd a filmben, amelyben az előző két részhez hasonlóan George Clooney, Matt Damon és Brad Pitt is szerepelnek.

Mint korábban már hírül adtuk, idén nyáron megkezdődik az Ocean's Thirteen forgatása, amelyben visszatér a trükkös bűnözőcsapatot irányító Danny Ocean, azaz George Clooney, valamint Matt Damon, Brad Pitt, Andy Garcia, Don Cheadle és Bernie Mac is.

A már eddig is mutatós sztárcsapatba most újabb tiszteletreméltó tag érkezik: bejelentették, hogy Al Pacino is szerel majd a filmben. A színész, aki ma ünnepli hatvanhatodik születésnapját, egy Willie Banks nevű figurát alakít majd, aki egy Las Vegas-i szálloda- és kaszinókomplexum tulajdonosa.

Az első két rész sztárjai közül nem tér vissza Julia Robert és Catherine Zeta-Jones, mert nekik nem sikerült helyet találni a sztoriban, viszont az Ez a fiúk sorsá-ból és A rajongó-ból ismert Ellen Barkin szerepel majd a filmben, mégpedig Matt Damon figurájának a partnereként.

Az Ocean's Thirteen forgatókönyvét a Pókerarcok-at és az Ítélet eladó-t is jegyző Brian Koppelman és David Levien írta, akiknek a neve garancia arra, hogy a sztori nem fog fordulatokban és izgalmakban szűkölködni. A filmet természetesen Steven Soderbergh rendezi, és feltehetően ő lesz az operatőr is, akárcsak az előző két rész (és legtöbb más filmje) esetében.

A film forgatása július 21-én kezdődik, a bemutatót 2007 nyarára tervezik.