Istenek és istennők

2006.07.19. 15:17

Született: 1977. július 8. (Anaheim, USA)

Nemzetiség: amerikai

Miért imádjuk? Szemtelenül sármos fiú, akivel nem csak azért lehet szuper együtt járni, mert okos és szenvedélyes, hanem mert a szüleink tutira tiltanának tőle.

Nézz még több képet Milo Ventimigliáról!

Honnan ismerheti a magyar? A Szívek szállodája (eredetileg: Gilmore Girls) című sorozatban csavarta el a főszereplő szende bakfis, Rory (Alexis Bledel) fejét, aki szintén nem tudott ellenállni a sármjának, pedig nagyon akart. Egyébként olyannyira sikerült a csábítás, hogy azóta a való életben is egy párt alkotnak.
 
Kötelező Milo: Aki esetleg azért nem nézte eddig a Szívek szállodájá-t, mert a béna cím mögött egy nyálas sorozatot sejtett, az azonnal nézzen meg egy részt belőle. Garantáltan függőséget okoz. Aki az intelligens humor helyett valami férfiasabbra vágyik, annak ajánljuk az év végén mozikba kerülő Rocky Balboa (gyengébbek kedvéért: Rocky VI.) című szuperprodukciót,  amelyben Milo alakítja Rocky fiát, szóval ha más miatt nem is, de ezért érdemes lesz majd megnézni a filmet.

Nézz még több képet Milo Ventimigliáról!

Néznivaló:  A milomania.net honlapon több mint ötven videofelvételen csodálhatod meg Milót mozgás közben.

Hallgatnivaló: Milo egyik kedvenc zenekarának legnagyobb slágere, a tinilányok egyértelmű kedvence a The Strokestól a Reptilia.

Nézz még több képet Milo Ventimigliáról!

Kattintanivaló: Képzeljétek, Milónak még magyar rajongói oldala is van, de mi mégis inkább ezt az angol nyelvű oldalt ajánljuk, amely heti rendszerességgel frissül. Ezen a olasz weboldalon szinte minden olyan kép és video megtalálható, ami valaha is megjelent Milóról, Alexis Bledelről, külön-külön és együtt: Ez a blog pedig segít nyomon követni, hogy hogyan próbál meg Sylvester Stallone még egy bőrt lehúzni a Rocky témáról.

Fogadjunk, hogy nem tudtad! Milo igazi rocker, kedvencei a The Hives és a The Strokes, gyermekkora óta vegetáriánus és imádja a Maffiózok című sorozatot, szóval mondhatjuk azt, hogy tökéletes férfi.

Fogarasi Zsuzsi

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK