Istenek és istennők

2006.07.19. 15:17

Született: 1975. augusztus 12. (Falmouth, USA)

Nemzetiség: amerikai

Miért imádjuk? Nem vigyorog olyan tenyérbemászó magabiztossággal, mint szupersztár bátyja, hanem szerényen mosolyog.

Forrás: [origo]
Nézz még több képet Casey Affleckről!

Honnan ismerheti a magyar? Az Ocean's Eleven-ben és az Ocean's Twelve-ben Virgil Malloyt, Danny Ocean (George Clooney) bandájának egyik Utah-ból származó, mormon tagját alakította. Az Ocean's Eleven-ben testvérével, Turk Malloyjal (Scott Caan) az volt a feladatuk, hogy vezessék a kocsit, amelyen a banda elmenekül a tett helyszínéről.

Kötelező Casey: Gus Van Sant kétszemélyes filmjét, a Gerry-t, nem sokan látták, pedig játszották nálunk is a művészmozik. Casey Matt Damon partnereként nyűgözi le a vállakozó szellemű nézőket a filmben, amelyben bár alig "történik" valami - végig a két fiút látjuk a sivatagban kóvályogni -, mégis tele van feszültséggel, és egy pillanatra sem unalmas.

Forrás: [origo]
Nézz még több képet Casey Affleckről!

Néznivaló: Legutóbbi filmje a kis költségvetésű Lonesome Jim volt, melyet Steve Buscemi rendezett, és amelyben a női főszerepet Liv Tyler alakította. Casey sajnos feltűnően lejátszotta a vászonról partnerét, de azért a film kedves és szórakoztató. A nyáron végre megérkezik a hazai mozikba is, de addig is megtekinthető az előzetes.

Kattintanivaló: Ezen a "The Other Affleck"-nek elnevezett rajongói oldalon rengeteg magazinfotó található Caseyről, érdemes nézegetni.

Fogadjunk, hogy nem tudtad! Casey által rokonságba került az Affleck  és a Phoenix klán: felesége Summer, az öt Phoenix testvér közül a legfiatalabb.

Bujdosó Bori

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK