Woody Allen ismeretlen színésznőcskével hetyeg

2006.06.22. 12:40

A rendező a nyáron harmadszor is Angliában forgat; egyelőre cím nélküli filmje főszerepeiben Ewan McGregor és Colin Farrell mellett a Hayley Atwell nevű, egyelőre ismeretlen fiatal színésznő is megjelenik majd.

A hetvenéves rendező ismét Londonban tölti a nyarat, akárcsak tavaly, amikor a még bemutatás előtt álló Scoop-ot forgatta, és tavalyelőtt, amikor a Match Point-ot készítette. A főszereplők már megvannak, és az egyelőre cím nélküli vígjáték forgatása hamarosan kezdődik az angol fővárosban.

Lesz mit nézni, ugyanis a férfi főszerepeket Colin Farrell és Ewan McGregor alakítja. Úgy tűnik, Allen a Match Point óta rendszert csinál abból, hogy csak különösen szép embereket tesz meg filmjei főhősének: akkor Scarlett Johanssonban és Jonathan Rhys Meyersben gyönyörködhettünk két órán át. A filmben szerepel majd az ismert angol színész, Tom Wilkinson is, a női főszerepet pedig a szinte teljesen ismeretlen, eddig csak néhány tévéfilmben feltűnő Hayley Atwell alakítja majd.

Farrell és McGregor súlyos anyagi gondokkal küzdő fivéreket játszanak, akik a bűn útjára lépnek. Ez azonban előre nem látott bonyodalmakhoz vezet, és a két testvér egymás ellen fordul. Allen mindig is szeretett krimielemeket szőni filmjeibe, de előfordult már, hogy ez balul ütött ki; reméljük, az új film inkább hasonlít majd a Match Point-ra, mint A jade skorpió átká-ra.

Az előkészítés alatt álló filmet majd csak a jövő évben mutatják be, de addig is várhatjuk a Scoop-ot, amely az ősz folyamán érkezik a hazai mozikba. A főszerepekben Scarlett Johanssont és Hugh Jackmant láthatjuk, valamint ezúttal Woody Allen is játszik a filmben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK