Az Oscar-díjas Robert Benton új, sokszereplős filmjében Morgan Freeman, Gregg Kinnear és Selma Blair mellett Marozsán Erika is szerepet kapott. A romantikus dráma a szerelem sokféle arcát mutatja be egy baráti társaság történetén keresztül.

A Kramer kontra Kramer-ért rendezői Oscarral díjazott Robert Benton a 2003-as, ironikus módon Szégyenfolt címet viselő gyengécske filmje után tér vissza: augusztusban megkezdi új, Feast of Love című filmje forgatását. A Charles Baxter regényén alapuló romantikus dráma sztorijáról annyit lehet tudni, hogy a szerelem sokféle megjelenési formáját mutatja be egy oregoni baráti társaság történetén keresztül.

A film főhősét, a társaságba belecsöppenő, szabadszellemű Chloét a görög származású Alexa Davalos (A sötétség krónikája) alakítja majd. Morgan Freeman és a Kramer kontra Kramer-ben is szereplő Jane Alexander házaspárt játszanak, Selma Blair pedig Gregg Kinnear figurájának volt feleségét formálja meg.

Hogy Marozsán Erika - akit legutóbb Szabó István Rokonok-adaptációjában láthattunk - kit alakít a sokszereplős filmben, arról egyelőre nincs hírünk. A felsoroltak mellett szerepel még a filmben Radha Mitchell (Silent Hill), Stana Katic, Billy Burke (mindketten játszottak a 24 című tévésorozatban), Toby Hemingway és Fred Ward is.

A forgatókönyvet Allison Burnett, az Ősz New Yorkban szerzője írta, de reméljük, ez nem jelenti azt, hogy a Feast of Love a Richard Gere-filmhez hasonlóan nyálas lesz.