Minden producer arra törekszik, hogy tökéletes receptet alkosson a vászon felizzítására: Luc Besson ezúttal úgy gondolta, mi sem egyszerűbb, mint összeereszteni a világ két legnépszerűbb latin szexbombáját egy könnyed kis western-csetepatéban. A szereplőtársak közti kölcsönhatás nem csak a vegyespárosoknál elengedhetetlen, összeállításunkban áttekintjük azokat a duókat, akik Salmához és Penélope-hoz hasonlóan remekül mutatnak, tehetségesek, dögösek és egyesült erővel töltik meg élettel a celluloidot.

Szinte külön műfajnak tekinthetjük az angolul "guilty pleasure"-nek titulált alkotásokat; az ilyen filmekről tudjuk, hogy művészi értékük zéró, de mégis könnyed szórakozást nyújthatnak egy nyári estén. Salma és Penélope párosa esztétikai élvezetnek sem utolsó, Besson produceri bábáskodása pedig garantálja az agyilag nem túl megerőltető akciódús jeleneteket.

Forrás: [origo]

Mexikó és Spanyolország népszerű exportcikkei az életben is jó barátnők, és e rövid kitérő után mindketten igyekeznek eltávolodni a latin cicababa imidzstől: Salma Colin Farrell tüdővészes múzsáját alakítja legközelebb az Ask the Dust (Kárhozott szeretők)című lagymatag drámában, Penélope-ot pedig élete szerepében láthatjuk szeptembertől Almodóvar Volver-jében.