Úgy tűnik, Bruce Willis az akciónagypapa szerepkörre hajt: bejelentették, hogy jövőre visszatér John McClane szerepében a Drágán add az életed-sorozat negyedik részében.

Bruce Willis 51 évesen, tizenegy évvel a Drágán add az életed-sorozat utolsó epizódját követően ismét a kemény New York-i zsaru, John McClane bőrébe bújik. A Live Free or Die Hard címet viselő negyedik részben McClane-nek egy számítógépes terroristát kell megállítania, akinek az a célja, hogy július 4-én, a függetlenség napján leállítsa teljes Amerika számítógépes rendszerét. A film bemutatóját a 20th Century Fox a 2007. július 4-ét megelőző hétvégére, június 29-ére időzíti.

A filmet Len Wiseman, az Underworld-filmek alkotója rendezi majd, aki így nyilatkozott a sztorival kapcsolatban: "Egy high tech gonosztevővel van dolgunk, aki ellen McClane low tech módszerekkel száll harcba ... az ökölharc még mindig sok problémát meg tud oldani." Hozzátette még azt is, hogy a negyedik rész "nagyobb szabású lesz, nagyobb léptéken zajlik. A fenyegetés országos méretű."

A mellékszereplőket illetően még egy nevet sem hoztak nyilvánosságra, csak annyit lehet tudni, hogy a korábbi filmekből egyik figura sem tér vissza.

A Drágán add az életed első három részét '88-ban, '90-ben és '95-ben mutatták be; és hatalmas sikert jelentett, mind a gyártók (a három film összesen 740 millió dollárt hozott világszerte), mind Bruce Willis számára, akit ez az akciófilm tett világhíressé. Vannak kétségeink afelől, hogy az újabban látványosan öregedő Bruce még mindig hiteles lesz McClane szerepében, de azért kíváncsian várjuk a fejleményeket.