Ewan McGregor rákapott a szexklubokra

2006.08.08. 12:36

Kedvenc skót színészünk októbertől az X-Men Farkasával, azaz Hugh Jackmannel dolgozik együtt egy thrillerben, amelyből a sztori alapján úgy tűnik, az erotika sem hiányzik majd.

Ősszel megkezdődik a The Tourist című thriller forgatása, amelyben Ewan McGregor és Hugh Jackman szexuálisan túlfűtött kalandokba és sötét ügyekbe keveredik. Az elsőfilmes Marcel Langenegger rendezi a filmet, amely egy Jonathan nevű kiégett könyvelőről (McGregor) szól, aki megpróbálja feldobni valamivel az életét. Wyatt (Jackman) személyében új barátra tesz szert, aki bevezeti őt a The List nevű szexklub világába. Jonathan éppen megleli álmai asszonyát, amikor az élete hirtelen rémálommá változik: a nő nyomtalanul eltűnik, és őt gyanúsítják a meggyilkolásával, valamint 20 millió dollár eltulajdonításával.

Hogy ki alakítja majd a ködbe vesző hölgyet, azt még nem lehet tudni, egyelőre csak McGregor és Jackman szereplése biztos. A forgatókönyvet a Godsend című horror szerzője, Mark Bomback, és a Közelebb!-et jegyző Patrick Marber írta.

Hugh Jackmant legközelebb Darren Aronofsky The Fountain című sci-fijében láthatjuk majd viszont Rachel Weisz partnereként, Ewan McGregor pedig jelenleg Colin Farrellel dolgozik Woody Allen most készülő filmjében, amelynek forgatása Londonban zajlik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK