Sajnos félreérthetetlenül vége a nyárnak, de szolgáljon vigaszul, hogy a filmforgalmazók jól időzítettek, és a hideg beköszöntével egy időben hét új filmet is a mozikba eresztenek, hogy legyen mivel elütni az estéket, amiket most már kénytelenek vagyunk zárt helyiségben eltölteni. Kettőben táncikálnak, egyben távkapcsolót nyomorgatnak, van, ahol két szerelmes nem tud elválni egymástól, és van, ahol nem bírják elviselni egymást, plusz akad még vadászrepülős üldözés és tolószékes utazás is.

Romance & Cigarettes - 2005
Előzetes | Hivatalos oldal | Hol/Mikor játsszák

Forrás: [origo]

Miről szól? Nick megcsalja feleségét, Kittyt a vörös bombázóval, Tulával, de a kalandért nagy árat kell fizetnie, amikor felesége tudomást szerez a történtekről.

Ki a rendező? John Turturro, aki ugyan nem először rendez, de inkább színészként ismert, például A nagy Lebowski Jesusaként vagy a Titkos ablak feketekalapos idegeneként.

Kik a szereplők? Nicket Tony Soprano, azaz James Gandolfini játssza, feleségét Susan Sarandon alakítja. A szeretőt a vörösre festett, mocskos szájú Kate Winslet formálja meg hihetetlenül viccesen. A hab a tortán Christopher Walken és Steve Buscemi.

Kinek ajánljuk? Ha nem ijeszt el a tény, hogy a szereplők többet énekelnek, mint beszélnek, tuti jó filmélményben lesz részed, ilyen különc módon vicces film nem minden héten akad!