Johnny Knoxville előállt a Jackass folytatásával, és bődületes marhaságára ismét tódultak a mozilátogatók. Ezzel szemben a Sean Penn főszereplésével készült politikai dráma teljesen hidegen hagyta a közönséget.

Két nagyon gyenge hétvége után Johnny Knoxville pörgette fel kissé az eseményeket az amerikai mozikasszáknál: a Jackass második része a várakozásokat felülmúló 28,1 millió dollárral nyitott. Azonban hiába teljesített jól a film, a hétvége még így is elmaradt a tavaly ilyenkoritól, amikor a Légcsavar és A halott menyasszony nyitott. A Jackass első része 22,7 milliót hozott a bemutató hétvégéjén, és a Paramount most is hasonló összegre számított, így elégedettek lehetnek az eredménnyel. A sikert többek közt annak tulajdonítják, hogy az első film fiatal férfiközönsége megmaradt, de ezúttal több nő és idősebbek is ellátogattak a filmre.

Második helyen nyitott a Jet Li (Hős) főszereplésével készült Fearless című hongkongi akciófilm, 10,6 millió dollárral, ami nagyjából megegyezik előző filmjének, A nyakörv-nek a teljesítményével. Harmadik helyre csúszott vissza a múlt héten vezető Gridiron Gang, melynek csak 33%-kal esett vissza a bevétele az előző hétvégéhez képest, és most 9,7 milliót hozott.

Negyedik helyen indított a Flyboys című első világháborús repülős film, amely 60 millió dollárba került, de csak 6 milliós bevételre tett szert. Úgy tűnik a főszerepet alakító James Franco nem éppen a kasszasiker záloga, előző filmje, a Trisztán + Izolda sem szárnyalt túl magasra a mozikasszáknál. Az Everyone's Hero című baseballos rajzfilm áll az ötödik helyen, amely múlt hétvége óta csak 22%-ot veszített lendületéből, és most is hozott 4,8 milliót.

A hét legnagyobb bukását az All the King's Men könyvelheti el, amely 55 millióból készült hatalmas sztárgárdával: Sean Penn, Anthony Hopkins, Jude Law és Kate Winslet látható a főszerepekben. Mindez hiábavaló volt, mert a politikai dráma mindössze nyavalyás 3,8 millió dollárt szedett össze. A vetítések után készült felmérések tanúsága szerint a közönség többsége 35 év felettiekből állt.