Itt az új Tarantino-film előzetese!

2006.10.12. 11:59

Már a neten a jövő tavasszal mozikba kerülő Grind House első előzetese, amelyben majd' két perces ízelítőt kapunk a Tarantino-Rodriguez páros legújabb, "B-kategóriás" vérfürdőjéből. Jó szórakozást!

Az előzetest ide kattintva érheted el. Ahogy Tarantino és Rodriguez előre beígérte, erős b-film hangulatot áraszt a klip. Egy táncoló go-go girllel indít, aztán a főszereplők jönnek sorban, nevük a hetvenes éveket idéző betűtípussal íródik ki, feltűnik Rose McGowan, Freddy Rodriguez, Josh Brolin és még néhány más színész a népes csapatból.

Látjuk, ahogy valakit elcsap egy autó a sztrádán (vajon Kurt Russell, azaz Tarantino autós gyilkosa az?), aztán Marley Shelton jelenik meg, aki az injekciós tűs csaj a plakátról. Egy kocsiban ül, és jelentőségteljesen annyit mond: "a csomagtartóban van". Ezután két új, az ígéretes "Őrült bébiszitter ikrek" nevet viselő lány jön, akik egymás lábkörmét festik, majd élvezettel szétvernek egy kocsit. Megérkezik a nemes egyszerűséggel Machete névre hallgató Danny Trejo is, aki először két meztelen (de kitakart mellű) csajjal mulat egy medencében, aztán a következő jelenetben szétnyitja a kabátját, ami telis tele van pakolva különféle késekkel. Utána rögtön látjuk azt is, ahogy használatba veszi őket a rosszfiúk lekaszabolásához. A klip végén akcióba lép a puskalábú lány is, akit már szintén ismerünk a plakátról.

Nagyon úgy tűnik, hogy az előzetes főképp a kétrészes film Rodriguez által rendezett feléből, a Planet Terror-ból tartalmaz részleteket, hiszen a két végzetes csaj és Machete is ebben a filmben tűnik majd fel, úgyhogy arra még várnunk kell egy ideig, hogy Tarantino Death Proof-jából többet láthassunk.

A Grind House tavasszal érkezik a hazai mozikba.

KAPCSOLÓDÓ CIKK