Az igencsak vegyes fogadtatásban részesült World Trade Center után Stone még mindig nem akar témát váltani, és újabb filmet rendez, amely 9/11-gyel, pontosabban annak következményeivel foglalkozik.

A Variety filmes szaklap értesülései szerint Oliver Stone a World Trade Center-t is gyártó Paramount stúdió égisze alatt rendezi meg a Jawbreaker című filmet, amelynek fókuszában Amerika terrortámadásokra adott válasza áll, Afganisztán megszállása és az Oszama bin Laden utáni hajtóvadászat.

A film Gary Bernsten egykori CIA-ügynök azonos című önéletrajzi könyvén alapul. Bernsten vezette 2001-ben a Jawbreaker névre hallgató CIA-egységet, amely bin Ladent próbálta kézre keríteni az afganisztáni Tora Borán. A forgatókönyvet Cyrus Nowrasteh írja, akinek a legutóbbi munkája a The Path to 9/11 című, a szeptemberi 11-i terrortámadás előzményeit feldolgozó televíziós minisorozat volt.

A Paramount stúdió és Stone állítólag már hónapokkal ezelőtt megvásárolta a könyv megfilmesítési jogát, de szándékosan halogatták a hír bejelentését, hogy az ne zavarja meg a World Trade Center debütálását. Mivel Stone-nak jelenleg több különböző filmterve is van, még nem tudni, hogy a Jawbreaker forgatása mikor kezdődhet el.