A Képtelen képregény főszereplőnője forgatókönyvíróként és rendezőként debütál; filmje problémás főhősnőjét Ashley Judd alakítja.

Joey Lauren Adamsre feltehetően a legtöbben emlékeztek (ha esetleg a nevét nem is jegyeztétek meg) a Képtelen képregény főhősnőjének szerepéből, akit annyira levesz a lábáról Ben Affleck sármja, hogy hajlandó miatta átállni a lányokról a fiúkra. Kevin Smith volt csaja azóta leginkább csak epizódszerepekben látható a vásznon (legutóbb például a Szakíts, ha bírsz-ban tűnt fel Jennifer Aniston barátnőjeként), de most első saját filmjével egyszerre forgatókönyvíróként és rendezőként is debütál.

A kis költségvetésű Come Early Morning egy harmincas nőről szól (Ashley Judd), aki sikeres a szakmájában, azonban szerencsétlen a magánéletben: kedvenc hobbija, hogy éjszakánként alaposan berúg, és ismeretlen férfiakkal fekszik össze. Nem túl meglepő módon, egyszer csak feltűnik a színen a Férfi (Jeffrey Donovan), aki miatt talán képes lesz változtatni az életén - de persze tudjuk előre, hogy ez nem lesz egyszerű.

Az idei Sundance filmfesztiválon bemutatott és hamarosan az amerikai mozikba is eljutó film előzetese Ashley Judd színészi repertoárjának széles skáláját villantja fel két perc leforgása alatt: Ashley figurája unatkozik a templomban, verekedésbe keveredik a kocsmában, sikítozik, ajtón dörömböl, csókolózik, majd végül beismeri, hogy pocsék a párkapcsolatokban.