Cage még csak most készült el Szellemlovas című filmjével, de máris újabb képregény-adaptáción töri a fejét. Ráadásul fiával együtt saját maga is szerzője lett egy új képregénynek.

Korábban hírt adtunk már róla, hogy Nicolas Cage jövőre a Szellemlovas (Ghost Rider) című képregény-adaptációban játszik, amelyben a főhőst, az ördöggel lepaktáló Johnny Blaze-t alakítja, a motorost, aki éjszakánként feje helyett lángoló koponyát visel, és emberfeletti tetteket hajt végre. Azonban Cage-nek ennyi nem elég a képregények világából: nagy valószínűséggel a The Sadhu című képregényből készülő film főszerepét is elvállalja.

A The Sadhu az indiai székhelyű Virgin Comics képregénye, és egy 19. századi, James Jensen nevű angol férfiről szól, akit besoroznak a hadseregbe, és Indiába küldenek, ahol megismerkedik a Sadhu-léttel, amely egy szigorúan meghatározott szabályokat és erkölcsi törvényeket követő harc- és életforma.

A film forgatókönyvéért a Virgin Comics egyik alapítója, Deepak Chopra író felel majd, akinek egyébként a fia a képregény szerzője. Hogy ki lesz a rendező, azt egyelőre még nem tudni.

Cage még ennyivel sem éri be: tizenöt éves fiával, Westonnal együtt képregényt írt Enigma címmel, amelyet szintén a Virgin Comics ad majd ki. Sőt, az is elképzelhető, hogy a későbbiekben ebből is filmet készítenek. Az Enigma történetének középpontjában egy New Orleans-i gyilkosság ügyében folyó nyomozás áll; az összesen ötrészes, havonta megjelenő sorozat első darabja a tervek szerint jövő márciusban kerül a boltokba.