Nem mi szóljuk le előre A Simpson család című népszerű rajzfilmsorozatból készülő egész estés filmet, hanem maguk az alkotók állítják ezt. Nézd meg az előzetest, és döntsd el, igazuk van-e!

Világszerte jövő nyáron, a július 23-ával kezdődő héten kerül a mozikba a The Simpsons Movie, a jelenleg tizennyolcadik évadjánál járó, 1989 óta sikerrel futó A Simpson család című rajzfilmsorozat egész estés filmváltozata. A másfél perces előzetes még nem vezet be igazán a film cselekményébe, inkább csak kedvcsináló, de annak is meglehetősen szokatlan.

A klip elején egy háromdimenziós számítógépes animációval kreált virágos mezőn balettozó fehér nyuszit látunk, aki felébreszti a nefelejcseket, hogy körtáncot lejthessen velük a réten. Ezután viszont a narrátor így szól: "Egy olyan korban, amikor a számítógépes animáció soha nem látott szépségeket nyújt a nézőknek, egy film mer ronda lenni!" Hogy ezután mi történik szegény nyuszival, azt le se merjük írni.

A sztorival kapcsolatban egyelőre nincsenek biztos információink, de az IMDb összefoglalója szerint a történet kiindulópontját az jelenti majd, hogy Homer véletlenül radioaktív anyagot önt a folyóba, ami miatt nem csak őt rúgják ki az atomerőműből, hanem a várost is ki kell üríteni.

A filmet David Silverman, a sorozat egyik állandó rendezője és producere rendezi, a forgatókönyvön pedig egy olyan népes csapat dolgozott, amelynek sajnos nem bírjuk az összes tagját felsorolni, úgyhogy inkább bele sem kezdünk. A főszereplők hangjait természetesen a sorozatban megszokott színészek kölcsönzik.