A színésznőt éppen a terhessége alatt kérték fel Rodriguezék a veszedelmes szexbomba, Ava Lord szerepére, úgyhogy akkor inkább hárított. Most talán végre elindulhat a képregény-adaptáció forgatása.

A SuperheroHype.com úgy értesült, egyre nagyobb az esélye, hogy megkezdődjön a második Sin City-film forgatása: elképzelhető, hogy Angelina Jolie is csatlakozik a stábhoz.

Az év elején már egyszer felröppent a hír, hogy Jolie játszaná Frank Miller és Robert Rodriguez Sin City 2-jében a főszerepet, de a színésznő terhessége miatt mindez csak pletyka maradt. Rodriguez a Sin City-folytatás helyett a Grindhouse-t kezdte el forgatni Quentin Tarantinóval, amit tavasszal mutatnak be a magyar mozik. Jolie most a SuperheroHype.com-nak nyilatkozott arról, ő lesz-e a kiszemelt színésznő a bűnös város végzetes szépségének, Ava Lordnak a szerepére.

"Szóba került és elolvastam a képregényt. Nem hiszem, hogy ezekben a pillanatokban dolgoznának rajta; ha végül elkezdődik a forgatás, biztos vagyok benne, hogy arról én is tudni fogok" - jelentette ki Jolie. A színésznőt Rodriguezék akkor keresték meg az ötlettel, amikor éppen Robert de Niro The Good Shepherd-jét forgatta. "Fura volt, mert akkor találtak meg ezzel az ajánlattal, amikor terhes voltam, tele anyai érzésekkel és éppen egy csendes, depressziós figurát játszottam. Ott volt ez a nagyon szexi, erőszakos és harsány karakter, amire végül azt mondtam, hogy talán jobb lenne, ha a terhességem után játszanám el" - utalt Jolie Ava Lord szerepére.

Frank Miller képregényében Ava veszedelmes végzet asszonya: Dwight McCarthy (Clive Owen) régi szerelme, aki szépségével és ártatlan pillantásaival manipulálja a férfiakat. A Sin City 2-ben Dwight elindul, hogy bosszút álljon Aván, aki egykor elárulta őt és akit azóta sem képes kiverni a fejéből.